Interview Lucia de Boer door Jobdesigners 2.0

Hoe ontdek je wat je wilt? In augustus interviewde Geert Hidding van Jobdesigners 2.0 mij voor zijn podcast. Luister je mee?

Van ongeluk naar ondernemersgeluk

Jarenlang wist ik niet wat ik wilde. Drie ongelukken later kan ik eindelijk zeggen dat ik superblij ben met waar ik nu sta. Ik heb mijn geluk gevonden in het coachen van ambitieuze creatieve ondernemers en het trainen van teams. Dat doe ik tijdens 1 op 1 trajecten en teamtrainingen.

Hoe je remmende gedachten ombuigt

Je zelfvertrouwen is bepalend voor de keuzes die je maakt. Ik ontdekte dat mijn onzekerheid ervoor zorgde dat ik mezelf klein hield. Na een paar successen trok ik mijn eigen zelfbeeld in twijfel. De les die ik leerde is dat je je eigen gedachten kunt kiezen en dat je invloed hebt op je eigen succes.

Wat ik leerde van digital nomads

In september 2018 besloot ik om samen met 260 digital nomads op reis te gaan. Deze ervaring was life-changing. Na 5 weken reizen (van Gran Canaria naar Panama) wist ik het zeker: dit is de lifestyle die ik wil. Intussen heb ik een internationale klantenkring en een waardevol netwerk van gelijkgestemden.

De reis naar een succesbedrijf

“Met deze unieke formule verdien je binnen 100 dagen 100K.” Dit soort beloftes zie je tegenwoordig overal op internet voorbij komen. Helaas werkt de praktijk anders. In de podcast vertel ik over mijn eigen reis in het ondernemerschap, wat ik moest leren en door welke acties succes onvermijdelijk was.

Wil je ook een succesbedrijf? Start met deze tips: