fbpx

Doorbreek blokkades. Vul elkaar aan. Kom in actie.

We voelen ons het prettigst bij mensen die ons begrijpen. We halen de beste resultaten in een omgeving waar we ons veilig en gewaardeerd voelen. We zijn het meest effectief als we betrokken zijn.

Daarom heb ik deze training ontwikkeld. Al meer dan duizend medewerkers mocht ik trainen en inspireren in hun creatief leiderschap.

Om te begrijpen hoe ze zelf communiceren en wat dat doet met een ander. Om te leren hoe je van ‘elkaar aanvallen’ overgaat naar ‘elkaar aanvullen’. Hoe je samen sneller nieuwe oplossingen en kansen ziet.

Om meer te DOEN. Want wie in beweging komt, die wint.

MEER SUCCES MET JE TEKSTEN?

Wat deze training jou en je team oplevert:

 • Een transformatie
  Van jullie denken, doen én prestaties.

 • Meer begrip en vertrouwen
  Vul elkaar beter aan.

 • Hogere effectiviteit
  Werk slimmer, bespaar tijd.

 • Grote betrokkenheid
  Krijg iedereen mee.

Grote prestaties in een bedrijf worden nooit geleverd door 1 persoon, maar door het hele team. Ga daarom aan het roer staan van jouw bedrijf.

Wees creatief.
Word de leider die je bedoeld bent te zijn.

Zorg dat je team ‘on board’ is.

Wat anderen zeggen

​Eliane Sipma
Directeur OBS Prof. Casimirschool

In het team op mijn vorige school merkte ik dat de onderlinge communicatie en samenwerking aangescherpt kon worden. De creatieve en actieve aanpak van de training “Succes met je team” van Lucia de Boer sprak mij meteen aan. Niet in de schoolbanken, maar actief met elkaar aan de slag! Al na twee dagdelen merkten we een wezenlijk verschil in ons team. We hebben geleerd om elkaar feedback geven en te ontvangen waardoor de communicatie onderling enorm versterkt is.

Fokje Kooistra
CMA accon avm

‘Door de training “Succes met je team” weten we dat iedereen een eigen karakter heeft en dus een eigen “gebruiksaanwijzing” en eigen kwaliteiten. De kunst is om deze te benutten, dus de werkzaamheden bij de juiste persoon neer te leggen. De training zelf was afwisselend en interactief. Het was leuk om in met spelelementen te werken.’.

Belinda Kramer
Regiomanager Treant Zorggroep

Tijdens de training “Losdenken” zijn we als team met innovatie bezig geweest. We kregen technieken aangereikt voor om, als we vastlopen in een probleem, dit van een andere kant te bekijken. Of door andere ogen zoals die van Obama. We ontdekten daardoor dat we als team samen heel snel problemen kunnen oplossen.’

Baukje Hoekstra,
manager Hema Burgum

Collega’s herkennen de persoonlijkheidskleuren in elkaar en daardoor is er meer begrip voor elkaar. En we gaan aan de slag met twee briljante ideeën, iedereen is daarover heel enthousiast, want wat is nu motiverender dan je eigen idee uitgevoerd te zien worden!’

Petra de Roos
CJIB Leeuwarden

Toeval bestaat niet! Wanneer je het gevoel hebt dat er meer is in het leven dan alleen maar werk, deze relatie, deze woning, deze auto. Wanneer je het gevoel hebt dat je niet je volledig potentieel leeft. En Lucia is op welke manier dan ook op je pad gekomen. Stap dan uit je comfort zone. Laat je verrassen. Leer enorm veel over jezelf.

Tamara Wind

Je wordt je meer bewust van jezelf. Hierdoor ben ik zelf steeds meer gaan nadenken bij de dingen die ik doe en beslissingen die ik neem. Wat heb IK zelf er aan en waar word IK gelukkig van. Normaal denk ik namelijk meer over het geheel, over andere mensen. Dit is voor mij een eye-opener geweest.

Ik heb bij Lucia een training gevolgd op het gebied van persoonlijk leiderschap en hierbij eens goed in de spiegel leren kijken. De inhoud van de training van Lucia van een dusdanig niveau dat de aangereikte tools gelijk toepasbaar zijn in de praktijk. Eerlijk gezegd had ik dit jaren eerder moeten doen en kan het ook een ieder aanbevelen.

Ik zou willen dat iedere ondernemer met groeiambities een ‘QuickScan’ door Lucia laat doen om groei in je bedrijf te realiseren. Hierbij leer je veel over jezelf maar ook hoe je een goed team kan formeren om de toekomst aan te kunnen. En met name bedrijven die willen innoveren en voorop willen lopen in een steeds sneller veranderende wereld.

Martin van der Veen
Directeur Kennis- en Innovatiehuis
Noordoost Fryslân

Meer dan 100 bedrijven ging je al voor:

Vraag een offerte aan

Vul hieronder je gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Lucia de Boer – Trainer / coach /  spreker

Lucia is de expert in creatief leiderschap en helpt ondernemers en leidinggevenden bij het verbeteren van hun communicatie, samenwerking en creativiteit.

Met haar sprankelende persoonlijkheid en de unieke combinatie van vaardigheden in sales, event management, marketing, communicatie, creatief denken en loopbaan- en lifecoaching inspireert Lucia om nieuwe wegen te bewandelen, zodat mens én bedrijf groeien.

Meer informatie over samenwerken met Lucia?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Copyright 2018 - Lucia de Boer