Altijd een training op maat

Mijn trainingen gaan over de volgende thema’s, maar ze zijn volledig toegespitst op de uitdagingen binnen jouw team.

Creatief leiderschap

In deze inspirerende training leer je alles over elkaars communicatiestijlen, zodat je elkaar beter begrijpt en makkelijker samenwerkt. Een must voor alle teams die begrijpen dat een soepele samenwerking leidt tot meetbaar betere resultaten.

Succes met je team

Wil je beter met elkaar communiceren of hebben jullie last van gedoe op de werkvloer? Dan is dit de training voor jouw team. Je leert effectief samenwerken, zodat je direct meer succes hebt. Geen wazige beloftes, maar concrete strategieën en heldere praktijkvoorbeelden.

Losdenken

Lopen jullie regelmatig vast in vraagstukken, en kom je maar niet tot een goede oplossing? Zijn de meningen in jullie team verdeeld? Jullie leren de winnende principes om voortaan zelf deze problemen op te lossen, met draagvlak én plezier.

Meer informatie over hoe je Lucia kunt inhuren?

Vul hieronder je gegevens in. Je ontvangt dan meer informatie over de mogelijkheden om Lucia in te huren.

Wij vonden Lucia’s bijdrage echt fantastisch: praktisch, open en echt to the point. We hebben haar leren kennen als betrokken trainer die door haar warmte en competentie elk team goed aanvoelt. Zij heeft totaal verschillende groepen begeleid en met humor, kennis en directheid in beide teams mooie gesprekken en inzichten tot stand laten komen. Ik ben erg geïnspireerd geraakt.

Heike Kloppenborg
Manager Document Service, Gasunie

Meer dan 100 bedrijven ging je al voor:

Lucia de Boer – Trainer / coach /  spreker

Lucia is de expert in creatief leiderschap en helpt ondernemers en leidinggevenden bij het verbeteren van hun communicatie, samenwerking en creativiteit. Dat leidt tot minder weerstand bij medewerkers, minder brandjes blussen, grote betrokkenheid en meer effectiviteit.

Met haar sprankelende persoonlijkheid en de unieke combinatie van vaardigheden in sales, event management, marketing, communicatie, creatief denken en loopbaan- en lifecoaching inspireert Lucia om nieuwe wegen te bewandelen, zodat mens én bedrijf groeien.

Vraag een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Copyright 2018 - Lucia de Boer