fbpx

Altijd een training op maat

Mijn trainingen gaan over de volgende thema’s, maar ze zijn volledig toegespitst op de uitdagingen binnen jouw team.

Losdenken

Lopen jullie regelmatig vast in vraagstukken? Zijn de meningen in jullie team verdeeld? Vinden jullie een goede dienstverlening belangrijk? Dan is het tijd voor een stevige boost en nieuwe inspiratie. Jullie leren de winnende principes om voortaan zelf sneller en creatiever problemen en situaties op te lossen, met draagvlak én plezier.

Effectief samenwerken

In deze inspirerende training leren jullie alles over effectieve communicatie, talenten en persoonlijk leiderschap, zodat je elkaar beter begrijpt en makkelijker samenwerkt. Een must voor alle teams waar veel flexibiliteit, veerkracht en eigen regie wordt gevraagd en die begrijpen dat een soepele samenwerking leidt tot meetbaar betere resultaten.

Succes met je team

In dit traject maken we van jullie team (weer) een echt TEAM. Verandert er momenteel veel in jullie organisatie en stapelt de werkdruk steeds meer op? Vinden medewerkers het soms pittig om met de situatie om te gaan? Dan is dit traject dé oplossing voor meer plezier, verbinding, motivatie en actie. En dus meer succes.

Meer informatie over hoe je Lucia kunt inhuren?

Vul hieronder je gegevens in. Je ontvangt dan meer informatie over de mogelijkheden om Lucia in te huren.

Wij vonden Lucia’s bijdrage echt fantastisch: praktisch, open en echt to the point. We hebben haar leren kennen als betrokken trainer die door haar warmte en competentie elk team goed aanvoelt. Zij heeft totaal verschillende groepen begeleid en met humor, kennis en directheid in beide teams mooie gesprekken en inzichten tot stand laten komen. Ik ben erg geïnspireerd geraakt.

Heike Kloppenborg
Manager Document Service, Gasunie

Meer dan 100 bedrijven gingen je al voor:

Lucia de Boer – Trainer / coach /  spreker

Lucia is de expert in creatief leiderschap en helpt ondernemers en leidinggevenden bij het verbeteren van hun communicatie, samenwerking en creativiteit. Dat leidt tot minder weerstand bij medewerkers, grotere betrokkenheid, minder werkdruk, stress en meer effectiviteit.

Met haar sprankelende persoonlijkheid en de unieke combinatie van vaardigheden in sales, marketing, communicatie, creatief denken, duurzame inzetbaarheid en loopbaan- en lifecoaching inspireert Lucia om nieuwe wegen te bewandelen, zodat mens én bedrijf groeien.

Vraag een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Copyright 2018 - Lucia de Boer