Start het juiste bedrijf

Deze training is voor ondernemers die startend zijn en helder willen krijgen hoe ze hun diensten het beste kunnen aanbieden en aan wie.

Ben je nog niet zo lang geleden begonnen met je bedrijf? En ben je nog zoekende in wat je wilt gaan doen? Zie je door alle mogelijkheden niet meer waar je op wilt focussen? Dan is deze training net iets voor jou.

Over de training

Op dinsdag 11 juni a.s. organiseer ik de training ‘Start het juiste bedrijf’.

Twijfel je over welke stappen je nu het beste kunt zetten? Wil jij helder hebben wat je diensten zijn, voor welke klanten je wilt werken en hoe je klanten krijgt? Zodat je impact kunt maken, werkelijk ergens een bijdrage aan kan leveren en energie krijgt van wat je doet?

Keuzes maken die werken

Mogelijk heb je online al veel informatie en tips gevonden en krijg je allerlei goedbedoelde adviezen. Al die kennis kan je enorm helpen. En soms juist ook totaal niet.

Want laten we eerlijk zijn… juist nu je voor jezelf bent begonnen heb je de vrijheid om je eigen keuzes te maken. Maar welke keuzes zijn nou echt van jezelf? Hoe leer je dicht bij jezelf te blijven en je niet te laten afleiden door wat iedereen vindt of wat anderen doen?

Toen ik begon raakte ik vaak overspoeld en zat ik teveel in mijn hoofd. Omdat ik weet hoeveel er bij komt kijken, wil ik jou graag helpen met een goede start. Zodat je succesvol gaat ondernemen en doet waar je plezier in hebt. Ik help je dat te bereiken.

Wat ga je leren?

✔️ Meer duidelijkheid over welke klanten bij jou passen

✔️ Direct aan de slag met je diensten en verdienmodel

✔️ Praktische tips over hoe je nieuwe klanten krijgt

✔️ De 7 stappen die nodig zijn voor een succesvol bedrijf

✔️ Tips om meer zichtbaar te worden

Je gaat naar huis met een concreet stappenplan voor de komende 90 dagen.

Voor wie?

Deze training is voor ondernemers die startend zijn en helder willen krijgen hoe ze een succesvol bedrijf kunnen creëren, dat helemaal past bij wie zij zijn en wat ze belangrijk vinden.

Datum

Focus op wat ertoe doet. Maak keuzes vanuit jezelf. Start sterk.

Reserveer je plek:

Datum: dinsdag 11 juni 2019 van 9.00 – 12.30 uur
Locatie: Inspiratiehuis, Groningerstraat 37a, 9231 CJ Surhuisterveen
Prijs: 195,- ex btw

Inbegrepen

  • Training van 3,5 uur met max. 7 andere ondernemers
  • Onbeperkt koffie, thee en water
  • Deelnemers ontvangen een waardebon voor een vervolgtraining t.w.v. €50

Ja, ik ben erbij!